Facebook
Kategóriák
 • Mosogatók [855]
  •  
 • Konyhai felszerelések [672]
  •  
 • Csaptelepek [262]
  •  
 • Kiegészítők [23]
  •  
 • Gyártók [2317]
  •  
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Weboldalaink

Hasznos tanácsok

Profi tippek a megfelelő mosogató kiválasztásához

A mosogató a konyha központja. A konyhai munkálatok 60%-át a mosogatónál végezzük. Az előkészítés, mosás, öblítés és darabolás fontos konyhai tevékenységek, melyeknek a lehető leghatékonyabbnak kell lenniük, és itt gépek sem segítik a munkát.

Az ésszerű helykihasználás, ergonómia és az ápolhatóság meghatározzák e központi hely komfortját az Ön konyhájában.

Optimális helykihasználás a még nagyobb komfort érdekében

BLANCOSTATURA aláépíthető mosogató

A BLANCO minden alsószekrény méretre kínál megoldást. A 60 cm-es alsószekrény méret például ideális az egy tál és gyümölcsmosós mosogatók számára. De a többi mérethez és beépítési szituációhoz is számtalan modell megtalálható a BLANCO kínálatában. Legyen szó szűkös, vagy térséges helyről, vagy akár ablak elé történő beépítésről.

Az ergonómia és a funkcionalitás mindent egyszerűbbé tesz

BLANCOAXIA II 6 S SILGRANIT mosogató

A fő és kiegészítő medencék, illetve a kiegészítők tökéletes összhangban vannak, ezáltal lehetővé teszik a gördülékeny munkavégzést. A komfort megoldások, mint például az AXen-koncepció sok felesleges mozdulatot megspórolnak Önnek, ezáltal segítik a hatékony munkát.

Egyszerű tisztítás

SILGRANIT PuraDur II

A mosogató és a csaptelep felülete rendkívül könnyen tisztítható. A speciális anyagok alig engedik a szennyeződés és a víz megtapadását a felületen. Például a SILGRANIT, a robosztus anyagkeverék felülmúlhatatlan ápolhatóságot és kiváló ellenállóképességet garantál.

Komfort a rendszermegoldások által

BLANCOSELECT hulladékgyűjtő rendszer

A mosogató, csaptelep, hulladékgyűjtő rendszerek és a különböző tartozékok tökéletes összjátékának közös eredménye a funkcionális mosogatóközpontot. Sok olyan praktikus részlet könnyíti meg az Ön munkáját a konyhában, amelyekről többé már nem akar lemondani.

Hangsúlyos anyagok és színek

 BLANCOAXON II 6 S kerámia mosogató és BLANCOLINUS-S csaptelep

A mosogató és a csaptelep helyes együttese olyan környezetet teremt, amely kiválóan illik az Ön otthonának stílusába. A BLANCO nagy teret ad az Ön inspirációinak: a rozsdamentes, SILGRANIT és kerámia mosogatók, valamint a sok vonzó szín közel határtalan lehetőséget ad Önnek a választásra.

 

Tökéletes összhangban

BLANCOPERISCOPE-S-F II ablak elé helyezhető csaptelep

A BLANCO nagyfokú célszerűségű és műszaki átgondoltságú csaptelep választékot kínál. Sokféle szín, anyag, modell és felszereltség. A legmagasabb minőségi szempontokat vizsgáló független minősítő intézet által bevizsgálva (LGA/DVGW), a BLANCO csaptelepei a legmagasabb igényeknek is megfelelnek az egészségre, biztonságra, higiéniára is minőségre vonatkozóan.

Könnyű ápolhatóság

Könnyen ápolható felületek a BLANCO-tól

Aki szívesen főz, nem feltétlenül kedveli a főzéssel kapcsolatban felmerülő takarítást.

Napjaink, kiváló minőségű márkás mosogatói, nemcsak a funkció és a design területén praktikusak, hanem könnyen tisztán is tarthatók.

Érdemes tudni, hogy a szennyeződések, és a különböző elszíneződések (tea, kávé) nem direkt a mosogató anyagán tapadnak meg, hanem a hátramaradt víz által hagyott vízkő köti meg őket. Ez a víz keménységétől függően kisebb nagyon foltokat hagy hátra maga után. Ezért is nagyon fontos, hogy minden mosogató alapanyagot a vízkő- és szennyeződést lerakódástól óvjunk. Használat után egy kis tisztítószerrel érdemes a mosogatót átöblíteni, majd szárazra törölni.

Minden eshetőségre felkészüve a BLANCO mindegyik alapanyagához különböző speciális ápoló és tisztítószereket kínál.

Rozsdamentes mosogatók

BLANCOAXIS rozsdamentes mosogató

 

Használat után egy puha ronggyal a mosogatót szárazra kell törölni. Így megakadályozható a vízkő és szennyeződések lerakódása.

Az intenzív tisztításra és a felület felfrissítésére a Blancopolish-t ajánljuk. Eltávolítja a használatból eredő karcokat és segít megelőzni az újboli szennyeződéseket, illetve az ujjlenyomatok megmaradását. Javítja a mosogató vízlepergetését. Ezen kívül a mosogatónak fényes felületet kölcsönöz. (Natúr felület tisztításához nem ajánljuk!)

Figyelem: sok konyhában használatos anyag keményebb a rozsdamentes acélnál (Pl. porcelán, kerámia kés). A használatból eredő karcolások az anyag természetes velejárói.

 

SILGRANIT mosogatók

BLANCOAXIA 6S SILGRANIT mosogató

A SILGRANIT, a BLANCO által kifejlesztett gránit alapú anyagösszetétel. Olyan víz- és szennyeződéstaszító anyagokat tartalmaz, amelyek a tisztítás során újra és újra megújítják a felületet.

Ez egy hosszantartó védelmet nyújt a vízkő- és szennyeződéskepződéssel szemben és kiváló ápolhatóságot biztosít:

Többnyire elég egy nedves kendő és az Ön mosogatója mindig tiszta és szép.

A makacs szennyeződések azonnal eltávolíthatóak egy durva szivacs segítségével.

Amennyiben mégis vízköves lenne a mosogató, az Blancoactiv tablettával, ecettel, vagy más (aktív hatóanyagot tartalmazó) általános tisztítószerrel többnyire probléma nélkül eltávolítható.

 

Kerámia mosogatók

BLANCOAXON kerámia mosogató

A BLANCO kerámia mosogatók a kiváló minőségú máznak köszönhetően természetükből adódóan kiválóan tisztíthatóak.

Több mosogató elérhető a speciális PuraPlus bevonattal. A PuraPlus olyan víztaszító felületet eredményez, amely megakadályozza a vízkő megtapadását, és ezáltal csökkenti a foltképződést. A tisztításhoz elég víz és némi tisztítószer. Tisztítás után a felület egyszerűen leöblíthető, és egy mikroszálas törlőkendővel áttörlendő.

Webáruház készítés